top of page

Wall of Farm

Hallo boeren van Flevoland, Nederland en de wereld. 

 

Wij willen je graag bedanken! Bedankt voor alle appels en peren, aardappelen, uien en knoflook. Kaas, eieren, wortelen en pompoenen. Bloemkolen, rode kolen, bieten en pepers. Dankzij jullie harde werk hebben wij dagelijks vers eten. Vanuit de grond van ons hart, danken wij jou voor al dat lekkers dat jij elk seizoen weer van je land haalt. 

Hallo consumenten van Flevoland

Wist je dat er in Flevoland, de groentetuin van Europa, 5000 boeren zijn die elke dag vol passie werken aan 1000 verschillende producten? In de Wall of Farm zetten wij maandelijks de boeren, tuinders, bakkers, imkers, brouwers en smaakmakers van de Flevour Box in het zonnetje. Want elke dag zijn deze producenten aanwezig in ons dagelijks leven. Echter, vaak zonder dat we ons dit beseffen. Elke dag zorgen zij ervoor dat jij en ik voldoende voedsel op ons bord hebben liggen. Het zijn de boeren en producenten die zorgen voor onze voedselzekerheid. En daar zouden we ze eigenlijk vaker voor moeten bedanken. 

Bedank de boer voor zijn, haar, hen werk en plaats ze op jouw eigen #walloffarm. 

wix.jpg
wix2.jpg
wix.jpg
wix2.jpg
wix.jpg
wix2.jpg
wix.jpg
wix.jpg
wix2.jpg
wix2.jpg

Wall of Farm

wix3.jpg
wix4.jpg
Wix1.jpg
wix3.jpg
wix4.jpg
Wix1.jpg
wix3.jpg
wix4.jpg
wix3.jpg
wix4.jpg
wix3.jpg
wix4.jpg
Wix1.jpg
Wil jij graag de smaak van Flevoland proeven? Kijk waar je lokale producten kunt kopen bij jou in de omgeving bij 'Koop lokaal' of maak kennis met de Flevolandse seizoenen en bestel de maandelijkse Flevour Box
bottom of page