top of page

Vegetarische wrap van Sandra van Petite CuisineRecept voor 4 personen


Ingrediënten uit de box 4 stuks libanees platbrood 1 el knoflookpuree 2 el vlierbessensiroop 100 gr oesterzwammen 1 rode, 1 groene, 1 gele paprika 1 wortel peterselie 2 gele uien


Ander ingrediënten 4 el olijfolie zout en verse gemalen zwarte peper 1 takje verse thijm

1 takje verse rozemarijn, Turkse of griekse volle 10% stand yoghurt.

Receptuur Maak alle groenten schoon paprika zaadlijsten er uit en in dikke stukken of repen snijden, de peterselie wortel schillen en ook in schijven of lange repen snijden, de oesterzwammen in repen scheuren, uien pellen en in 4 parten snijden. Leg dit op een oven bakblik evt met bakpapier er onder.

Maak nu in een kommetje een sausje van de olijfolie gemengt met het zout en peper, de knoflook puree, thijm, de rozemarijn blaadjes even van het takje rissen, en de vlierbessen siroop roer dit met een garde goed door elkaar en giet dit over de groenten heen evt nog even met de hand goed door mengen.

De oven op ± 190 graden voorverwarmen en de groenten erin zetten z’on ± 20 min totdat het gaa karameliseren. Oven uitzetten en ondertussen de platbroden even om en om verwarmen in een bakpan.

Pak een diep bord en leg het platbrood hier in, schep er een dikke lepel van de groenten in en daar boven op een lepel met volle yoghurt. Evt. garneren met sumac uit de vorige box en smullen maar!


Heb jij je al aangesloten bij de 'Koken met de Flevour Box' Facebook? Doe dit snel, inspireer anderen en deel de recepten die jij maakt!

コメント


bottom of page