Tunesische pompoen dip van Nadia Zerouali



Ingrediënten uit de box:

Stuk pompoen


Andere ingrediënten:

Tirshi

Olijf- of koolzaadolie

Peper en zout

Harissa

Citroensap


Receptuur:

Verwarm de oven voor op de hoogste stand.


Schil en snijd de pompoen in stukjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat, meng er een scheutje olie en wat peper en zout door. Rooster onder af en toe omscheppen in de hete oven goudbruin en gaar.


Stamp of pureer de pompoen met wat harissa en citroen naar smaak. Serveer als dip of salade.


Lekker met versgebakken brood!





Heb jij je al aangesloten bij de 'Koken met de Flevour Box' Facebook? Doe dit snel, inspireer anderen en deel de recepten die jij maakt!

Deze website is een initiatief van

unnamed-1.png
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn
  • Facebook