top of page

Lokaal verhaal | Fruithal Smits in Zeewolde hebben weer aardbeien!
Nicole Smits heeft samen met haar familie een fruitteeltbedrijf met boerderijwinkel in Zeewolde. Al vanaf 1968 teelt de Familie Smits appels. In 1982 is er besloten om naar Zeewolde te vertrekken, om de teelt van appels voort te zetten. Ook wordt er al ruim 10 jaar peren geteeld en al ruim 15 jaar aardbeien.


Fruithal Smits De frisgroene rijen met fruitbomen vormen vanaf april tot eind oktober het fraaie decor voor een prachtige omgeving. Van de bloei tot kleine vruchtjes, naar die lekkere appel, peer of aardbei. Waarbij bijen onze belangrijkste ‘werknemers’ zijn. Voor een ontbijt, lunch, picknick of high tea met familie, vrienden of als bedrijfsuitje kun je ook bij Fruithal Smits terecht. Bij mooi weer kun je tussen de fruitbomen genieten en bij slecht weer kan er in de aardbeien kas worden gezeten. Ook kunnen de fruitbomen bij een feestje extra versierd worden!


Deze maand in de box: er zitten appels en aardbeien van de familie Smits in de Flevour Box.


De boerderijwinkel In de boerderijwinkel wordt naast eigen fruit en vruchtensappen ook een breed assortiment aan streekproducten aangeboden, zoals aardappels, uien, eieren, zuivel, vlees, kaas en nog veel meer. Ook worden er streekpakketten en verspakketten aangeboden, die naar wens kunnen worden samengesteld.De winkel in Zeewolde is van maandag t/m zaterdag van 8:00 – 17:00 uur geopend. Je kunt in de winkel langs gaan of je bestelling thuis laten bezorgen in Zeewolde. Ben je benieuwd naar het gehele assortiment of wil je meer te weten komen over FruithalSmits? Neem dan een kijkje op hun website www.fruithalsmits.nl of op de Facebook www.facebook.com/fruithal.smits/

Komen


bottom of page