top of page

Koolraapfriet met za'atar | Nadia Zerouali

Nadia is smaakmaker van de Flevour Box en weet met elk product de lekkerste gerechten te maken. Wil je meer over Nadia weten? Neem dan een kijkje in het magazine van oktober waar een interview staat met Nadia. Deze maand heeft Nadia weer recepturen voor ons gecreeërd, in deze post de koolraapfriet met za’atar. Eet smakelijk!


Recept voor 4 personen


Ingrediënten uit de box: 500 gram koolraap Za’atar kruiden 1-2 theelepel sambal


Andere ingrediënten: Koolzaadolie Peper en zout Mayonaise

Receptuur: Verwarm de oven voor op 220 C.


Schil de koolraap en snijd in dikke frieten. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met wat olie en bestrooi met peper en zout. Meng met je handen goed door zodat elke friet glanst van de olie.


Verdeel in een gelijke laag over de bakplaat en bak in het midden van de hete oven in ca. 25 min. goudbruin, gaar en knapperig. Schep tussentijds af en toe om.


Meng de mayonaise met naar smaak wat sambal, hoe meer hoe heter! Serveer de koolraapfriet royaal bestrooid met za’atar en geef de sambal mayo erbij om de friet in te dippen.


Eetsmakelijk!
Heb jij je al aangesloten bij de 'Koken met de Flevour Box' Facebook? Doe dit snel, inspireer anderen en deel de recepten die jij maakt!


Comments


bottom of page