Een recept van onze Eva! Een kaassaus met knolselderij. Deze versie van kaassaus is een pak minder zwaar dan de klassieker doordat er geen bloem en boter aan te pas komt. Knolselderij kan je als verdikkingsmiddel gebruiken in plaats van boter en bloem. Dus mocht je wat knolselderij overhouden, maak dan vooral dit recept!

Ingrediënten uit de box:
1/2 knolselderij geschild en in blokjes
Andere ingrediënten:
1/2 liter melk
1 snuifje zout
1 blaadje laurier
100 gram geraspte kaas
2 eetlepel parmezaanse kaas of andere kaassoort, geraspt
Receptuur:
Breng de melk met de knolselder, laurier en het zout aan de kook en kook de knolselderij in +/- 15 min gaar.
Haal het blaadje laurier eruit en mix met een staafmixer de melk en knolselderij tot je een gladde saus bekomt.
Mix op het laatst de geraspte kaas en parmezaan erdoor en kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en extra zout.
Genieten maar!
Heb jij je al aangesloten bij de 'Koken met de Flevour Box' Facebook? Doe dit snel, inspireer anderen en deel de recepten die jij maakt!