top of page

Knakwortel mini croissants van Knakwortel

Valerie is vegetariër, maar lust geen groenten. Of naja, we moeten zeggen lustte geen groenten. Want sinds ze de knakwortel ontwikkelde, eet ze groenten met plezier.



Ingrediënten uit de box: 1 pakjes Knakwortel (200g)

Andere ingrediënten: 1 blik kant-en-klaar croissant deeg

Plantaardige melk of gesmolten margarine om te bestrijken

Ketchup of mosterd om te dippen

Receptuur: Verwarm de oven voor op 200°C en haal het croissantdeeg uit het blik.

Rol de deegrol uit en verdeel in 12 kleine driehoeken met een mesje.

Snij de Knakwortels in drie stukken zodat je 12 kleine Knakworteltjes hebt. Bak rondom bruin.

Leg de Knakwortels in aan de lange zijde van de deeg driehoeken en rol ze op tot croissants.

Bestrijk met plantaardige melk of gesmolten margarine.

Leg de Knakwortel croissants op een bakplaat met bakpapier en bak ze in 5-10 minuten goudbruin.


Eetsmakelijk!

Heb jij je al aangesloten bij de 'Koken met de Flevour Box' Facebook? Doe dit snel, inspireer anderen en deel de recepten die jij maakt!

bottom of page