Hibiscus munt ijsthee van Hanneke de Jonge, Culinea


Dit is een super verkoelend drankje op warme dagen. Zet een grote pot thee de avond ervoor of ’s morgens en laat het dan afkoelen. Zet het daarna in de koelkast om lekker koud te worden.


Serveer de thee met lekker veel ijsklontjes, verse munt en vers fruit naar keuze.



Ingrediënten:

Groene thee munt hibiscus uit de Flevour Box

2 cm gember

honing, naar smaak toevoegen

veel ijsklontjes

1 limoen

1 bosje verse munt

verse frambozen

Receptuur:

Zet 1,5 liter thee in een grote kan, volgens aanwijzing op de verpakking.


Voeg een stukje gember in de hete en zoet het met honing of suiker.


Als de thee is afgekoeld, haal dan de gember eruit en zet de kan in de koelkast.


Serveer de thee met heel veel ijsklontjes, schijfje limoen en een takje munt.


Lekker met vers fruit zoals frambozen, aardbeien of appelschijfjes.


Geniet ervan!

Heb jij je al aangesloten bij de 'Koken met de Flevour Box' Facebook?' Doe dit snel, inspireer anderen en deel de recepten die jij maakt!