Vegan BBQ pizza met knoflooksaus van THE VEGGIE WEEK (glutenvrij)
top of page
Zoeken
Soraya Omtzigt is een zesdeklasser op het Baken Trinitas Gymnasium in Almere. Samen met Ester van der Wal zijn zij samen in 2018 THE...
Risotto met geroosterde schorseneren en wortelpeterselie van Anne Driesman
Anne heeft vorige maand een overheerlijk recept met de Flevour Box gedeeld. Deze maand heeft Anne weer een recept voor ons, die veel te...
Soep van Schorseneren van Sanne Flantua
Sanne Flantua is chef bij Restaurant luchthaven Lelystad en chef bij Boerkok Lelystad. Speciaal voor het Flevour Magazine heeft Sanne...
Soraya's Healthy Carrot Cake van THE VEGGIE WEEK
Soraya Omtzigt is een zesdeklasser op het Baken Trinitas Gymnasium in Almere. Samen met Ester van der Wal zijn zij samen in 2018 THE...
Geroosterde wortelpeterselie met harissa, quinoa & peterselieolie van Nadia Zerouali
De wortelpeterselie is afkomstig van het bedrijf Zonneheerdt in Dronten. Martin Topper is de derde generatie binnen het duurzame...
Quinoa Salade met wortelpeterselie, rodekool en harissa vinaigrette van Sanne Flantua
Sanne Flantua is chef bij Restaurant luchthaven Lelystad en chef bij Boerkok Lelystad. Speciaal voor het Flevour Magazine heeft Sanne...
Klassieke schorseneren met peterselieroomsaus van Nadia Zerouali
Nadia is smaakmaker van de Flevour Box en weet met elk product de lekkerste gerechten te maken. Wil je meer over Nadia weten? Neem dan...
Gebakken witlof met appelstroop van Sanne Flantua
Sanne Flantua is chef bij Restaurant luchthaven Lelystad en chef bij Boerkok Lelystad. Speciaal voor het Flevour Magazine heeft Sanne...
Gefrituurde schorseneren-witlofsalade met pijnboompitten dressing van Nadia Zerouali
Jan en Sam van Geffen telen op ruim 90 hectare zavelgrond in Lelystad een aantal lekkere biologische groenten zoals prei, schorseneer,...
Basics met de Flevour Box: ingelegde ui maken
Zelf ingelegde uien maken is snel en gemakkelijk. Je kan een pot met gepekelde uien langere tijd n de koelkast bewaren. Ingelegde ui...
Ervaar lokaal
Maak kennis met het Flevolandse voedsellandschap, door middel van persoonlijke verhalen over de boeren, ondernemers en smaakmakers.
bottom of page