Regenboog wortels met Tahin- dressing en dukkah van Anne Driesman
top of page
Zoeken
Anne zou zichzelf omschrijven als een echte hobby chef en heeft deze maand een heerlijk stampot gemaakt. Dit bijgerecht laat zien hoe...
Smoothiebowl met granola van restaurant The Black Cockatoo
Ken jij het vegan lunchcafé The Black Cockatoo in Almere al? Alle gerechten zijn 100% plantaardig en waar mogelijk biologische en lokaal...
Quinoa salade met gekleurde wortel van Hanneke de Jonge, Culinea
Hanneke is het gezicht achter kook-website: Culinea. Ze kookt, fotografeert en creëert! De wieg van Hanneke heeft letterlijk en...
Risotto met paddenstoelen van Hanneke de Jonge, Culinea
Deze Risotto met paddenstoelen is een klassiek Italiaans gerecht. Risotto ai funghi zoals het zo mooi heet op z’n Italiaans. Gebruik de...
Pasta met Chinese kool, prei en citroen van Hanneke de Jonge, Culinea
Deze pasta met Chinese kool, prei, spekjes en citroen is een lekkere combinatie geworden. Heerlijk voor in het seizoen, als er volop prei...
Knolselderijsoep met salie van Hanneke de Jonge, Culinea
Deze romige knolselderijsoep met chorizo en salie is een absolute topper! Het pittige van de chorizo en de salie gaan zo goed samen met...
Knakwortel mini croissants van Knakwortel
Valerie is vegetariër, maar lust geen groenten. Of naja, we moeten zeggen lustte geen groenten. Want sinds ze de knakwortel ontwikkelde,...
Lokaal verhaal | Lizelore Vos, derde generatie op biodynamisch akkerbouwbedrijf in Kraggenburg
Fotografie: Anneleen Steenbruggen Haar opa en ouders gingen haar voor. Lizelore Vos is de derde generatie op het biodynamische...
Lokaal verhaal | Een bonte kavel bij familie Galema in Marknesse
VOF Galema van Zuyderzee Asperges is het biologische tuin- en akkerbouwbedrijf van Simon en Titus. Doordat ze op een bonte kavel telen,...
Lokaal verhaal | Krispijn van BioRomeo met deze maand: rammenas
BioRomeo is opgestart door Krispijn in 2012 en werkt samen met boeren uit Flevoland. Samen leveren zij een breed assortiment van...
Ervaar lokaal
Maak kennis met het Flevolandse voedsellandschap, door middel van persoonlijke verhalen over de boeren, ondernemers en smaakmakers.
bottom of page