Bonensalade met ui en koriander van Hanneke de Jonge, Culinea
top of page
Zoeken
Deze bonensalade met rode ui en koriander is heerlijk als salade bij bijvoorbeeld een barbecue. Serveer eens iets anders in plaats van de...
Lokaal verhaal | Fruithal Smits in Zeewolde hebben weer aardbeien!
Nicole Smits heeft samen met haar familie een fruitteeltbedrijf met boerderijwinkel in Zeewolde. Al vanaf 1968 teelt de Familie Smits...
Lokaal verhaal | Theatergroep Vis á Vis staat deze zomer op de bunne met het menu van Zoë Verloop
Zoë is chef en eigenaresse van De laurier, als echte pionier op het vlak van duurzaamheid koopt zij al jarenlang haar ingrediënten in bij...
Gekarameliseerde witlof met zwarte knoflook van Hanneke de Jonge, Culinea
Als je niet van witlof houdt omdat je het te bitter vind, maak dan eens deze overheerlijke gekarameliseerde witlof met zwarte knoflook....
Quinoa salade van Sandra Bugter, Petite Cuisine
Recept voor 2 personen Ingrediënten uit de box: 2 kopjes quinoa wortelbouillon 2 stronken witlof 4 stuks gekleurde wortelen 1 appel...
Gepofte Knolselderij van Anne Driesman
Anne zou zichzelf omschrijven als een echte hobby chef en heeft deze maand een heerlijk groenterecept gemaakt. Dit gerecht kan dienen als...
Groene quinoa voorjaarsbowl van Hanneke de Jonge, Culinea
Groene quinoa voorjaarsbowl. Dit is een voorjaarssalade met lekkere groene asperges, doperwtjes en sojaboontjes erin. Als de asperges...
Gevulde peren van Zoë Verloop
Zoë is chef en eigenaresse van De laurier, als echte pionier op het vlak van duurzaamheid koopt zij al jarenlang haar ingrediënten in bij...
Aardbeien Eton Mess met hangop van Hanneke de Jonge, Culinea
Eton Mess is een klassiek Engels nagerecht. Deze aardbeien Eton Mess met hangop is een iets “gezondere” versie omdat ik geen slagroom of...
Koolrabi salade met appel en walnoten van Hanneke de Jonge, Culinea
Koolrabi is een tamelijk onbekende en onbeminde groente en dat is jammer. De gezonde lichtgroene of paarse knol verdient wat meer...
Ervaar lokaal
Maak kennis met het Flevolandse voedsellandschap, door middel van persoonlijke verhalen over de boeren, ondernemers en smaakmakers.
bottom of page